Reiki

Anna lahjaksi Reiki kaukohoito lahjakortti. Lue lisä täältä

Japanin kielellä Rei tarkoittaa ”universaalia” ja Ki tarkoittaa ”elämänvoiman energiaa”

Meitä ympäröivä tila on täynnä universaalista elämänenergiaa. Jokaisella elävällä olennolla on yhteys tuohon lähteeseen, josta elämänvoima kumpuaa. Kaikissa suurissa, vanhoissa uskonnoissa ja filosofioissa on näkemys elämää ylläpitävästä voimasta. Tätä perinteistä parantavaa hoitomuotoa on harjoitettu koko ihmiskunnan historian ajan. Vuosituhansien saatossa tästä tietämyksestä on muokkautunut erilaisia elämän energiaa hyödyntäviä hoitomuotoja ja harjoituksia.

Energiaa virtaa meissä kaikissa aivan luonnostaan ja kaikilla on myös myötäsyntyinen kyky käyttää, eli kanavoida energiaa. Useimmilla aikuisilla nämä energiakanavat vain ovat tukossa. Energian kierto saattaa heiketä, esimerkiksi sairauden tai stressin vuoksi ja se voi aiheuttaa monenlaisia vaivoja. Reikin avulla on mahdollista avata energiatukkeumia ja edesauttaa kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Reiki on hoitomuoto, jossa hoitaja toimii eräänlaisena energiakanavana. Energiaa virtaa hoitajan käsien kautta hoidettavaan, joka edistää stressin vähenemistä, terveyttä ja paranemista. Se auttaa kehon luonnollista kykyä tasapainottaa ja palauttaa keho ja mieli fyysisellä, emotionaalisella sekä henkisellä tasolla. Reiki on yksi laajimmalle levinneistä luonnonmukaisista hoitomuodoista. Reiki on riippumaton elämänkatsomuksesta ja uskonnollisesta näkemyksestä.

Mihin reiki vaikuttaa:
– rentouttaa ja lisää hyvänolon tunnetta
– tasapainottaa ja rauhoittaa mieltä
– auttaa kehoamme erilaisissa paranemisprosesseja
– vaikuttaa fyysisellä, henkisellä sekä tunnetasolla
– helpottaa unettomuutta ja parantaa unenlaatua
– helpottaa lievää masennusta ja ahdistusta sekä pelkotiloja
– helpottaa erilaisia riippuvuuksia
– lievittää kipuja ja päänsärkyä
– parantaa muistia  
– edistää ruoansulatusta
– lievittää väsymystä
– sopii lääketieteellisen hoidon tueksi

”Reiki ei ainoastaan paranna sairauksia, vaan se myös vahvistaa henkisiä kykyjämme, tasapainottaa mieltämme, tekee kehostamme terveen ja auttaa meitä saavuttamaan onnellisuuden.” 
– ote on reikin perustajan Mikao Usuin muistokirjoituksesta.

Reikihoidon hinnat

Henkilökohtaisia tapaamisia Helsingin ydinkeskustassa. Reikihoidon voi hyvin tehdä myös puhelimen sekä zoomin välityksellä tai kaukohoitona

Henkilökohtainen tapaaminen TÄLLÄ HETKELLÄ TEEN VAIN KAUKOHOITOJA
sis. alkukeskustelun ja teen, hoidon n. 60 min, loppukeskustelun sekä rauhallisen ajan ennen lähtöä.
Ensimmäinen kerta 120 min        90 eur  
Seuraavat kerrat       90 min       75 eur


Kaukohoito
sis. lyhyen kartoituksen/keskustelun sähköpostin tai chatin välityksellä sekä ohjeet hoidon vastaanottamiseen.
Hoitokerta 75 min           60 eur

Reikihoitoja vuodesta 1999.

Ajat varataan ja maksetaan etukäteen laskulla tai iZettlen maksulinkillä (maksu näkyy heti). Maksu tulee olla suoritettu ennen varattua aikaa. Lue lisää maksulinkin maksutapaohjeista Ota Yhteyttä sivulta.

Varatun ajan peruutus
Varatun ajan voi peruuttaa 24 h ennen varattua aikaa. Jos varattua aikaa ei ole peruutettu viimeistään vuorokautta ennen sovittua aikaa, laskutan 50 % tapaamisen hinnasta.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Pidätän oikeuden muutoksiin.