Onnellisuuden ja kiitollisuuden lisääminen elämään

365uuttaalkuapienempi

Kiitollisuuden, onnellisuuden ja onnistumisen päiväkirjan kirjoittaminen auttaa meitä huomaamaan kuinka paljon hyviä asioita meillä on jokapäiväisessä elämässä.

Kun kirjoitamme kaiken sen hyvän mitä meillä on, huomaamme niiden asioiden myös lisääntyvän ja huomaamme kokevamme enemmän onnellisuutta ja runsautta elämässämme. Ajatuksillamme on voimaa!

Voimme olla kiitollisia rauhasta, terveydestä ja siitä, että meillä on koti, sähköt ja juokseva vesi.

Aluksi kiitollisuus ja onnellisuus voi vaatii harjoittelua. Me emme välttämättä osaa olla kiitollisia emmekä onnellisia, mutta harjoittelu tekee mestarin.

Kiitollisuus, onnellisuus ja onnistumisen päiväkirja kaikille. Se sopii todella hyvin niille, joiden elämässä on paljon haasteita. Kiitollisuuden, onnellisuuden ja onnistumisen päiväkirjalla saattaa olla myös eheyttävä ja kannustava vaikutus. Voi olla kiitollinen ja onnellinen siitä, että on saanut maksettua laskun, tai on pystynyt ostamaan juustoa leivän päälle. Toisille nämä ovat itsestään selviä asioita, mutta on paljon myös sellaisia, jotka joutuvat kamppailemaan päivästä toiseen pohtien, kuinka saisi rahat riittämään edes aivan pakollisiin asioihin.

Kiitollisuutta, onnellisuutta ja onnistumisia voi harjoitella esimerkiksi kirjoittamalla illalla ennen nukkumaan menoa asioita joista oli sinä päivänä kiitollinen ja onnellinen ja missä asioissa oli onnistunut. Myös aamulla on hyvä kiittää tulevan päivän asioita ja samalla tehdä jo etukäteen päivästä positiivisen.

Kiitollisuutta ja onnellisuutta kannattaa harjoitella jokaisena päivänä, mielellään monta kertaa päivän aikana ja onnistumisista on ihan ok olla ylpeä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s