Mielenhuolto – kuuntelu- ja keskusteluhoito

Mielenhuolto – kuuntelu- ja keskusteluhoito

Kenelle mielenhuolto on tarkoitettu?

Kaikille jotka haluavat pohtia ja keskustella luottamuksellisesti, joskus jopa aroistakin henkilökohtaisista asioista. Haluavat lisätä itseluottamusta ja omaa fyysistä sekä henkistä hyvinvointia tai ihan vain, että joku kuuntelee.

Etsitkö paikkaa, jossa saat luottamuksellisesti puhua ja kertoa omista asioistasi?
Etsitkö kuuntelijaa, joka koittaa parhaansa mukaan ymmärtämään sinua?
Etsitkö keskustelijaa, joka kysyy ja auttaa sinua löytämään uusia näkökulmia?
Etsitkö kannustajaa, joka auttaa sinua eteenpäin ja oivaltamaan?

Tarjoan mielenhuoltoa monenlaisiin elämäntilanteisiin.
Tahdon auttaa sinua elämään oman näköistäsi ja itsellesi merkityksellistä elämää.

Mitä mielenhuolossa tapahtuu?

Antamani mielenhuolto sopii kaikille, jotka haluavat keskustella ja purkaa omia ajatuksiaan sekä tunteitaan ja löytää uuden suunnan elämälle. Läsnäolevan kuuntelun ja keskustelun ansiosta oma henkinen taakkasi pienenee ja alat tuntea positiivisuuden ja ilon lisääntyvän elämässäsi. Alat voimaantua ja elämänilosi lisääntyy.

Tapaamisten aikana keskitymme lähinnä tähän hetkeen ja tulevaisuuteen, mutta tarvittaessa voimme käsitellä myös aikaisemmin tapahtuneita asioita jopa aivan lapsuudesta saakka, tai vielä sitäkin aikaisempia tapahtumia.

Se kuinka suhtaudumme omiin tunteisiimme, ajatuksiimme ja kehomme reaktioihin vaikuttavat suoraan hyvinvointiimme.


Käytän työssäni seuraavia menetelmiä:

Kolmannen aallon kognitiivisia terapiamuotoja jotka ovat:
MBCT Mindfulness lähtöinen tietoisuustaitoihin perustuva kognitiivinen terapia
HOT Hyväksymis- ja omistautumisterapia
CFT Myötätuntosuuntainen terapia
DBT Dialektinen käyttäytymisterapia
MCT Metakognitiivinen terapia
MBRP Tietoisuuspohjainen retkahduksen ehkäisy
FACT Nykyhetken tietoisuus
Kognitiivinen lyhytterapia

Nämä menetelmät soveltuvat mm. uusiutuvan masennuksen estohoitoon, stressinhallintaan, yleiseen ahdistuneisuuteen, uupumukseen, kroonisiin kipuihin, murehtimissairauksiin, tunne-elämän epävakaisuuden hoitoon sekä erilaisiin jännityksiin ja pelkoihin.

Lisäksi LCF Life Coach (elämäntaidon valmennus) menetelmiä, jotka perustuvat positiiviseen psykologiaan, ratkaisukeskeiseen sekä kognitiiviseen käyttäytymistieteeseen sekä NLP:hen.

Nämä menetelmät auttavat sinua toteuttamaan haaveita, toiveita ja ratkaisemaan ongelmia. Tai jos tarvitset apua ajanhallintaan.

”Sinä tiedät jo vastauksen, mutta minä autan sinua löytämään sen”
Kaikki ratkaisut ja keinot ovat jo sinulla itselläsi, mutta niiden löytämiseen tarvitaan usein valmentajaa. Valmentajan tehtävä on kuunnella, kysyä ja kannustaa

Sekä Regressiohoitoa jonka avulla voimme palata menneeseen, sellaiseen hetkeen menneisyydessä, joka on alkusyy tietyille tässä hetkessä esiintyville ongelmille.

Mielenhuollon hinnat

Henkilökohtaisia tapaamisia tarjolla rajoitetusti!
Tällä hetkellä saatavana pääasiassa puhelin, chat ja Zoom aikoja.

45 min             60 eur
60 min             80 eur
90 min           120 eur

Ajat varataan ja maksetaan etukäteen laskulla tai iZettlen maksulinkillä (maksu näkyy heti). Maksu tulee olla suoritettu ennen varattua aikaa.

Neljän kerran mielenhuoltopaketti

Pakettihinta
4 x 45 min     210 eur
4 x 60 min     280 eur
4 x 90 min     415 eur

Tapaamiset  1 – 2 viikon välein joista sovitaan ensimmäisen kerran yhteydessä.

Maksun voi suorittaa laskulla tai iZettlen maksulinkillä (maksu näkyy heti), joko kerralla ennen ensimmäistä kertaa tai
kahdessa erässä jolloin 1. maksu tulee suorittaa ennen ensimmäistä kertaa ja 2. erä ennen kolmatta kertaa.

Ei Kela-korvaus mahdollisuutta.

Varatun ajan peruutus
Varatun ajan voi peruuttaa 24 h ennen varattua aikaa. Jos varattua aikaa ei ole peruutettu viimeistään vuorokautta ennen sovittua aikaa, laskutan 50 % tapaamisen hinnasta.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Pidätän oikeuden muutoksiin.

Mitä mindfulness on?

Mindfulness eli hyväksyvä tietoinen läsnäolo.
Mindfulness tuo elämäämme hyvinvointia ja mielen tasapainoa.

Meitä hallitsee kiire ja stressi. Kiire ja stressi vaikuttavat negatiivisesti terveyteemme ja hyvinvointiimme. Midfulnessin avulla saat paljon lyhyitä, helppoja ja yksinkertaisia harjoituksia, joita voit tehdä päivän mittaan. Harjoitukset soveltuvat moniin elämänalueisiin kuten työssäjaksamiseen, parisuhteeseen, anteeksiantamiseen ja irti päästämiseen vaikeista asioista.
Mindfulness on kehitetty stressinhallintaan ja lisäksi se soveltuu mm masennuksen ehkäisyyn, uupumukseen, painonhallintaan ja univaikeuksiin.
Mindfulnessissa huomio kohdistetaan tähän hetkeen ja harjoituksissa on tärkeintä nykyhetken hyväksyminen sellaisena kuin se on.

Mitä Life Coach on?

Life Coach eli elämäntaidon valmentaja. Valmennus on eteenpäin vievä toimintamalli, joka auttaa valmennettavaa saavuttamaan tavoitteensa.

Valmennuksessa hyödynnetään ratkaisukeskeisyyttä, positiivista psykologiaa sekä kognitiivista käyttäytymistiedettä. Toisin sanoen valmennettavan kanssa keskitytään innostavan tavoitteen rakentamiseen, hänen itsensä johtamiseen sekä menestystekijöidensä vahvistamiseen halutun lopputuloksen saavuttamiseksi.

Valmennuksessa keskitytään vahvasti itse yksilön valmentamiseen, jolloin itsetuntemus lisääntyy, omat vahvuudet kirkastuvat ja kyky rakentaa polku kohti tavoitetta onnistuvat. Valmennus on aina asiakaslähtöistä. Valmentaja ei neuvo, vaan auttaa erilaisten kysymysten ja harjoitusten avulla valmennettavaa oivaltamaan olennaisen ja löytämään tarvittavat ratkaisut itse.

Valmennusta voi hyödyntää monipuolisesti. Sitä voi hyödyntää minäkuvan parantamiseen, ihmissuhteiden kehittämiseen, vuorovaikutustaitojen kohentamiseen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisäämiseen. Valmennuksen avulla voi käsitellä myös erilaisia ristiriitatilanteita, opetella päästämään irti menneestä tai löytämään mielenrauhaa elämäänsä.
Valmennus sopii hyvin myös silloin, kun haluaa oppia elämään onnellisemmin, kehittää intuitiotaan ja löytää elämälleen merkityksellisyyttä.

Valmennuksen tavoitteena on yksilö, joka tuntee itseensä, tiedostaa tavoitteensa ja onnistuu saavuttamaan sen.

Mitä regressiohoito on?

Regressiohoito on paluuta menneeseen, sellaiseen hetkeen menneisyydessä, joka on alkusyy tietyille tässä hetkessä esiintyville ongelmille. Tällaisia ongelmia voivat olla esim. jokin pelko, ihmissuhdeongelmat, erilaiset tunneongelmat, vääristynyt ajatusmalli, työhön liittyvä ongelma, fyysinen ongelma tms.
Nämä alkusyyt on löydettävissä ihmisen alitajunnasta rentoutuneessa tilassa. Tarkoitus on regressiossa tapahtuvan asioiden yhteyksien ymmärtäminen ja oivallusten, tunteiden kohtaamisen ja anteeksiannon avulla vapautua menneisyyden peloista.
Alkusyy ongelmille voi löytyä tästä elämästä tai menneissä elämissä tapahtuneista asioista.
Regressiossa voit käydä myös ”kurkistamassa” milloin olet tavannut puolisosi/kumppanisi/ystäväsi ensimmäisen kerran.

Regressiohoito sopii mm. työskentelyyn tunnelukkojen kanssa, ihmissuhdeongelmien selvittämiseen, menneissä elämissä tai menneisyydessä tapahtuvien asioiden selvittämiseen, toistuvien kuvioiden selvittämiseen, elämän tarkoituksen etsimiseen ja ymmärryksen lisäämiseen omassa elämässä, omista luonteenpiirteistä ja itsestä.