Regressiohoito

Regressiohoito on paluuta menneeseen, sellaiseen hetkeen menneisyydessä, joka on alkusyy tietyille tässä hetkessä esiintyville ongelmille. Tällaisia ongelmia voivat olla esim. jokin pelko, ihmissuhdeongelmat, erilaiset tunneongelmat, vääristynyt ajatusmalli, työhön liittyvä ongelma, fyysinen ongelma tms.
Nämä alkusyyt on löydettävissä ihmisen alitajunnasta rentoutuneessa tilassa. Tarkoitus on regressiossa tapahtuvan asioiden yhteyksien ymmärtäminen ja oivallusten, tunteiden kohtaamisen ja anteeksiannon avulla vapautua menneisyyden peloista.
Alkusyy ongelmille voi löytyä tästä elämästä tai menneissä elämissä tapahtuneista asioista.

Regressiossa voit käydä myös ”kurkistamassa” milloin olet tavannut puolisosi/kumppanisi/ystäväsi ensimmäisen kerran.

Regressiohoito sopii mm. työskentelyyn tunnelukkojen kanssa, ihmissuhdeongelmien selvittämiseen, menneissä elämissä tai menneisyydessä tapahtuvien asioiden selvittämiseen, toistuvien kuvioiden selvittämiseen, elämän tarkoituksen etsimiseen ja ymmärryksen lisäämiseen omassa elämässä, omista luonteenpiirteistä ja itsestä.

Regressiohoidon hinta
Henkilökohtaisia tapaamisia Helsingin ydinkeskustassa. Regressiohoidon voi hyvin tehdä myös puhelimen sekä Zoomin/Temsin välityksellä.

Henkilökohtainen tapaaminen
sis. alkukeskustelun ja teen, hoidon n. 60 – 90 min, loppukeskustelun sekä rauhallisen ajan ennen lähtöä.
120 min             159 eur

Puhelin tai Zoom/Teams tapaaminen
sis. alkukeskustelun, hoidon n. 60 – 90 min sekä loppukeskustelun
n. 120 min         129 eur

Ajat varataan ja maksetaan etukäteen laskulla tai iZettlen maksulinkillä (maksu näkyy heti). Maksu tulee olla suoritettu ennen varattua aikaa. Lue lisää maksulinkin maksutapaohjeista Ota Yhteyttä sivulta.

Varatun ajan peruutus
Varatun ajan voi peruuttaa 24 h ennen varattua aikaa. Jos varattua aikaa ei ole peruutettu viimeistään vuorokautta ennen sovittua aikaa, laskutan 50 % tapaamisen hinnasta.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Pidätän oikeuden muutoksiin.