Rekisteriseloste

Hyvä asiakas

GDPR – General Data Protection Regulation

Suomen ja Euroopan unionin tietosuojalait uudistuvat. EU:n leistä tietosuoja-asetusta sovelletaan 25.5.2018 alkaen kaikissa EU:n jäsenmaissa.

Tietosuoja-asetusta (General Data Protection Regulation, GDPR)
sovelletaan lähtökohtaisesti henkilötietojen käsittelyyn.

Nina’s Beauty & Healing käsittelee henkilötietoja ekisteriselosteessa kuvatulla tavalla.

Rekisterinpitäjänä toimii Onnellisuusklinikka.

Henkilötietorekisterin käyttötarkoitus ja käsittely 

Onnellisuusklinikka kerää ja käsittelee henkilötietoja asiakassuhteen
hoitamiseen, ajanvaraukseen, laskutukseen, maksuseurantaan, varattujen aikojen muutosten ilmoittamiseen.

 Rekisterin sisältämät tiedot 

  • Nimi
  • Puhelinnumero
  • Osoite (kotikäyntiasiakkaat)
  • Sähköpostiosoite
  • Onnellisuusklinikan palvelut joita asiakas on käyttänyt

Tietolähteet 

Onnellisuusklinikka kerää henkilötietoja ajanvarauskalenteriin
(nimi ja palvelu), puhelimen yhteystietoihin (nimi, puhelinnumero ja
mahd. sähköpostiosoite) sekä laskutusasiakkaat nimi, osoite, puhelinnumero, sähköposti. Ajanvarauslomakkeella osoitteeseen onnellisuusklinikka@gmail.com tehdyt varaukset (nimi. puhelinnumero, sähköpostiosoite), Slotti ajanvarausjärjestelmä silloin, jos olet varannut ajan sen kautta (nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite).

Tietojen luovutus

Henkilötietoja ei pääsääntöisesti siirretä Euroopan unionin tai Euroopan
talousalueen ulkopuolelle, ellei se ole palvelun teknisen toteuttamisen vuoksi
tarpeellista.

Onnellisuusklinikka käyttää Slotti Oy:n tarjoamaa ajanvarauspalvelua.

En välitä, myy tai vaihda tietojasi markkinointi- tai mihinkään muuhun
tarkoitukseen kolmannelle osapuolelle.

Rekisterin suojaus ja säilytys

Rekisterin käyttöoikeus on vain Onnellisuusklinikan määritellyllä
henkilöillä, joka tarvitsee tietoja palvelujen tuottamiseen. Hänellä on
henkilökohtaiset käyttäjätunnukset ja salasanat.

Tarkastus, kielto ja poisto-oikeutesi

Sinulla on milloin tahansa oikeus

  • pyytää tietoa hallussani olevista henkilötiedoistasi ja vaatia korjausta
  • vaatia poistamaan kaikki henkilötietosi Onnellisuusklinikan sekä

Slotin rekisteristä. Slotti ajanvarausjärjestelmästä tiedot poistuvat automaattisesti 12
kuukauden kuluttua.

Tarkastuspyynnöt sekä henkilötietojen poistamiset ja
muutokset pyydän lähettämään kirjallisesti osoitteeseen:

Onnellisuusklinikka
Nina-Hannele Ruth
Mariankatu 17
00170 Helsinki

Kysy lisää onnellisuusklinikka@gmail.com